Meer resultaten voor top 100 ict bedrijven nederland

top 100 ict bedrijven nederland  
Sentia aan top van Computable 100 Sentia Managed services, hosting and it-outsourcing for critical applications and platforms. Group 30. Group 30. Group 30. Group 30. Page 1. logo. Page 1. Group 30. G
Om deel te kunnen nemen aan het onderzoek voor de Computable 100 moesten de ICT-bedrijven in Nederland een minimale omzet realiseren van dertig miljoen euro. Sentia doet het heel goed, want dit bedrijf prijkt bij de helft van de lijstjes bovenaan de top vijftien.
Incentro in top-10 financieel krachtigste ICT-bedrijven van Nederland Incentro.
Bekijk volledige Computable top 100. Incentro is een innovatieve digitale dienstverlener, gefundeerd door geluk van haar medewerkers. De ruim 250 specialisten van Incentro hebben een sterke passie voor wat ze doen. Incentro is niet voor niets al vijf keer op rij uitgeroepen tot Great Place to Work. Wij zijn gespecialiseerd in cms web development, enterprise solutions, data, e-commerce en website applicaties. Met onze specialismes helpen wij organisaties met het behalen van hun online doelstellingen. Hiervoor draagt het bedrijf creatieve, vernieuwende maar vooral relevante oplossingen aan. IT-oplossingen waar je blij van wordt. Incentro werkt in Nederland onder andere voor ANWB, Telfort, Univé en TomTom.
De top 40 Nederlandse ICT-dienstverleners Computable.nl.
Vooral onderin de top tien zijn bedrijven van plaats geruild. Atos steeg een plekje van zeven naar zes, Accenture klom twee plaatsen van negen naar zeven. IBM 4, Capgemini 5, Logica 8, Ordina 10 hebben hun plek net als HP en KPN ten opzichte van 2011 vast weten te houden. In de top tien van grootste ict-dienstverleners van Nederland is dit jaar slechts één nieuwe binnenkomer. Het gaat om het bedrijf Imtech ICT dat de negende plaats in de ranglijst opeist.
Aareon Nummer 4 in top 100 Financieel krachtigste ICT-bedrijven.
Daar zijn wij trots op! Nummer 4 in de Top 100 Financieel krachtigste ICT-bedrijven van Nederland. Nummer 4 in de Top 15 Financieel krachtigste beursgenoteerde ICT-bedrijven van Nederland. Nummer 4 in de Top 15 Financieel krachtigste softwarebedrijven van Nederland. JOIN FORCES: STERKER DOOR KRACHTENBUNDELING.
Dit is de Top 50 Favoriete Werkgevers van 2017! Intermediair.
Bekijk hieronder de Top 50 Favoriete Werkgevers van 2017 en lees de whitepaper met meer resultaten van het Intermediair Imago Onderzoek. De 50 Favoriete Werkgevers van 2017. Ministerie van Defensie. Universiteit van Amsterdam. Het Wereld Natuur Fonds. Academisch Medisch Centrum AMC. Universitair Medisch Centrum Rotterdam. Favoriete Werkgevers per branche. Koninklijke BAM Groep. Snelste Stijger 2017. Whitepaper: Intermediair Imago Onderzoek 2017. Collega's' en bazen. Bij Björn Borg moet je sporten of ontslag nemen. Collega's' en bazen. Ik werd ineens gedegradeerd van leidinggevende tot projectassistent. Collega's' en bazen. Blijf lekker in je comfortzone als dat beter voelt. Multitasken gijzelt je hersenen: zo bereik je meer door minder te doen. Misschien vind je dit ook interessant. Collega's' en bazen. Collega's' en bazen. Software laat medewerkers samen een mening vormen. Onbeperkt verlof is hier een succes kan het overal werken? Collega's' en bazen. Collega's' en bazen. Bij Björn Borg moet je sporten of ontslag nemen. Elke vrijdag verplicht fitnessen. Collega's' en bazen. Collega's' en bazen. Dit zijn de Beste Werkgevers van Nederland.
De beste en populairste ICT-bedrijven Monsterboard.nl.
Accenture is een wereldwijd consultancybedrijf met een grote ICT-tak. Accenture werkt voor grote klanten, waaronder 91 van de Fortune Global 100 bedrijven, AEX bedrijven en grote overheidsinstellingen. Bekijk hier de openstaande ICT-vacatures bij Accenture. In het NRC-onderzoek eindigde Bartosz ICT voor het vierde jaar op rij als eerste in de categorie van het bedrijf met de meest tevreden medewerkers.
Computable 100 Computable.nl.
Nederlandse ICT groeit harder dan economie. De Nederlandse ict-markt is de afgelopen drie jaren gemiddeld met 24, procent gegroeid. Dat is fors hoger dan de groei van de economie als geheel, die. 15 december 2016 0947: Nieuws Sander Hulsman 1. Sentia is financieel krachtigst van Nederland. Het financiële onderzoek dat MBCF jaarlijks voor de Computable 100 doet, heeft weer een totaal andere lijst opgeleverd dan voorgaande jaren. Doordat niet altijd de Nederlandse. 15 december 2016 0946: Nieuws Sander Hulsman. Financiële kansen in hosting, data, security en Microsoft. Ieder jaar stelt financieel adviesbureau MBCF voor de Computable 100 de lijst met de financieel krachtigste ict-bedrijven van Nederland samen. Al die cijfers zijn belangrijk en. 15 december 2016 0945: Achtergrond Sander Hulsman. ICT-bedrijf is meest populaire werkgever. Computable startte vorig jaar met een werkgeversonderzoek onder icters die werkzaam waren bij niet-ict-organisaties. Direct ontvingen wij het verzoek om dit onderzoek ook onder ict-bedrijven te. 12 december 2016 1255: Nieuws Sander Hulsman. Microsoft en Google zitten Apple op de hielen. Traditioneel domineren Apple, Google en Microsoft de top drie in het imago-onderzoek, en dat is dit jaar niet anders.
AFAS beste Nederlandse ICT-bedrijf AFAS Software.
Daarnaast neemt de softwareleverancier in de imagolijst van meest innovatieve IT-bedrijven dit jaar de zevende plek in beslag. De top drie van de Computable 100 wordt dit jaar gevormd door Apple, Google en Microsoft. Cisco maakt samen met AFAS de top 5 compleet. Het aantal Nederlandse ICT-bedrijven in de top 10 was dit jaar zeer beperkt. ChipSoft is naast AFAS het enige andere Nederlands bedrijf dat zich onder de beste tien ICT-bedrijven van Nederland mag scharen.
Computable Top 100 ICT-Werkgevers.
125 Beste ICT bedrijven 2010. Wil jij werken voor één van de beste ICT bedrijven. 100 Beste Adviesbureaus. Wil jij werken voor één van de beste adviesbureaus. 100 Beste Adviesbureaus 2009. Daar waar de ranglijsten van Vault.com en Consulting Magazine de internatio. 100 Best Global Brands 2009. Elk jaar meet Interbrand de merkwaarde van de top 100 merken ter wereld. 100 Top MBA Employers 2010. MBAs werken het liefst bij Google. 100 Top MBA Employers. 42% van de MBA studenten wil het liefst bij Google of McKinsey Compan. Joy Carrière ICT Ranglijsten Werken. Accenture Atos Beste Werkgevers ICT Caesar Groep Capgemini Cisco Systems Getronics Google Nederland IBM ICT KPN Logica Oracle Ranglijsten SAS Siemens Sogeti TomTom Vodafone.
Top 100 financieel krachtigste ICT-bedrijven van Nederland in 2015 MBCF.
Home Posts Nieuws Top 100 financieel krachtigste ICT-bedrijven van Nederland in 2015. 10 NOV 15. Top 100 financieel krachtigste ICT-bedrijven van Nederland in 2015. MBCF heeft ook dit jaar weer de Computable top-100 samengesteld, op basis van winstgevendheid, solvabiliteit en omzet per werknemer.

Contacteer ons

ict bedrijven nederland
ict bedrijven breda
ict bedrijven almere
top 100 ict bedrijven nederland
ict bedrijven nijmegen
ict bedrijven den bosch
ict bedrijven tilburg
ict bedrijven veenendaal
ict bedrijven nieuwegein
ict bedrijven limburg